TMA talentenanalyse

TMA talentenanalyse wordt gebruikt door organisaties om kandidaten te beoordelen, te identificeren en te ontwikkelen voor functies, op basis van hun competenties, capaciteiten en natuurlijke talenten.
Wij bieden verschillende pakketten voor professionals aan.

TMA talentenanalyse
(individueel)

Met de TMA talentenanalyse is het mogelijk om een objectieve en diepgaande analyse van drijfveren, competenties, talenten en ontwikkelingsmogelijkheden van kandidaten inzichtelijk te maken. Op basis van positieve psychologie wordt inzichtelijk met welke eigenschappen de deelnemer echt hoger scoort dan het gemiddelde.

Ontdek waar het natuurlijk talent zit en hoe deze het best ontwikkeld kan worden om zo te werken vanuit eigen motivatie.

“Nu ik weet waar ik echt goed in ben, werk ik met meer plezier en motivatie.”

– Nora

TMA talentenanalyse
(teams)

De TMA teamanalyse voor teams heeft als resultaat dat talenten en potentieel van een team inzichtelijk worden. Een helder rapport en een terugkoppeling van een TMAcoach geven samen een sterke basis voor verdere ontwikkeling. 

De objectieve en heldere weergave van de resultaten uit de teamanalyse worden de aandachtspunten eenvoudig bespreekbaar. Dit geeft handvatten voor een betere balans en een sterker en tevreden team. 

 

“Ik merk dat mijn team meer motivatie heeft en dat we samen hogere doelen behalen. Echt top!”

– Timor

 TMA talenten analyse voor particulieren 

Wil je als particulier of op eigen initiatief een TMA analyse doen?
Neem dan contact op zodat we je kunnen doorverwijzen naar een van de bij ons aangesloten coachpraktijken.