TMA Coach

Coaching

Wanneer het nodig is om verder te verdiepen bieden wij coachtrajecten op maat aan. Dit kan op voorhand aangevraagd worden maar het kan ook een uitkomst zijn na het maken van een TMA analyse. 

Onze loopbaancoaches hebben diverse methoden om te begeleiden in een proces naar verbetering. Positief, hands-on met oog op de toekomst.

Djoeke Wierda

TMA expert & levens/loopbaancoach

Djoeke (35) heeft veel ervaring opgedaan in haar werkverleden, in verschillende branches. Ze runt een eigen onderneming in coaching, waarbij ze innerlijke en uiterlijke verbinding zoekt door middel van verschillende methodes en spiegel-coaching. Mind-Body-soul! Met haar creatieve geest en analytisch denkvermogen, zal ze samen met jou het onderste uit de kan willen halen.

Emiel Vork

TMa expert & levens/loopbaancoach

Emiel (42) werkt vanuit zijn eigen coachpraktijk, gespecialiseerd in loopbaancoaching en re-integratie. Jarenlange ervaring als ondernemer het werken binnen verschillende grote organisaties hebben veel inzicht gegeven over de verschillende lagen op de werkvloer. 
Zijn grote inlevingsvermogen, begrip en heldere communicatie zijn kwaliteiten die hij als coach inzet om gedachten te vertalen in heldere verwoording.

TMAcoach.nl

Professionals op de zakelijke markt
TMAcoach is opgericht door Djoeke Wierda en Emiel Vork. Beide hebben een eigen coachpraktijk, gericht op particuliere klanten. Samen hebben zij de krachten gebundeld en zijn TMAcoach.nl begonnen om de zakelijke markt beter te kunnen bedienen.

Door het combineren van de TMA methode en het bieden van professionele coaching voor het bedrijfsleven kan er een sterk totaalpakket aangeboden worden. Voor de medewerker, de manager, een team, of de gehele organisatie.

“ONZE KRACHT
Onze kracht zit in onze gezamenlijke expertise. Onze achtergronden zijn heel verschillend, dat geeft ons een breed palet aan bekende branches en ervaringen op de werkvloer. Onze manier van coachen verschilt van vorm maar niet van inhoud. Dit zorgt ervoor dat we flexibel zijn. Zo kunnen we elke nieuwe situatie naar behoefte invullen.

Samen hebben we de passie voor coaching met gevoel, de kunde en het geloof in de wetenschap van de TMA-methode.

ONZE TMA
Met onze persoonlijkheden (TMA!) zien we in dat we betrokken, grensverleggend, meegaand en procesgericht zijn. Een luisterend oor, voor het team, voor de werknemer. Met humor, creativiteit en openheid willen we duidelijkheid creëren. Om op deze manier een medewerker, een team, of een organisatie weer in zijn of haar kracht zetten. “